Planinsko društvo Tolmin

Glasovanje za osebnost Primorske 2015

Primorske novice, Radio Koper in Televizija Koper ter komisije vseh treh medijev vsako leto izberejo osebnost Primorske. Med kandidati za naziv osebnost Primorske 2015 je v mesecu novembru tudi Zdenko Rejec, predsednik tolminskih jamarjev, ki so nominirani za izjemen podvig, povezavo jamskih sistemov Primadona in Migovec, tako da celotno raziskano področje podzemlja Migovca  dosega dolžino 35.800 m.

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. z glasovnico - glasovnice bodo v uredništvu Primorskih novic zbirali do četrtka, 3. decembra, opoldne. Do srede, 2. decembra, opolnoči bodo zbirali tudi glasove na avtomatski telefonski številki 090/936-096. Klic iz stacionarnega omrežja stane 1,29 evra (z DDV). Glasujete tako, da sledite navodilom na odzivniku in odtipkate zaporedno številko kandidata. Do srede opolnoči lahko glasujete tudi na spletni strani http://www.primorske.si/Plus/Osebnost-Primorske Glasujete lahko tudi v živo na Radiu Koper od ponedeljka do srede pa opoldne, s SMS sporočili na številko 031/636-999 in na elektronski naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. 


Najnovejši podvig Fratnika, Možirja in Rističa je opisan v članku Tolminski jamarji nadgradili dolgoletna prizadevanja na naši spletni strani.

Natisni E-naslov