Planinsko društvo Tolmin

Poletje na Brajdi

V petek  2. septembra 2011 poteka zadnja urica športnega plezanja v okviru Poletja na Brajdi. Učni center gorništva bo odprt od 18:30 do 19:30. Vabljeni!

Natisni E-naslov

Vadba športnega plezanja za najmlajše

b_150_100_16777215_00_images_stories_sao_2008_spela-guc.jpgV sredo, 1.10.2008 se je v Učnem centru gorništva Tolmin pričela vadba športnega plezanja za osnovnošolske otroke. Kogar plezanje zanima, se še lahko vključi v vadbene skupine. Vadbo vodi dipl. pedagog Peter Mrak. Več o terminih, načinu vadbe, potrebni opremi najdete na njegovi strani http://www.preplezaj.si.

Natisni E-naslov

Projekcija filmov s 1. Mednarodnega festivala gorniškega filma

Soški AO Tolmin pod okriljem PD Tolmin vabi na ogled projekcije filmov, ki so bili predstavljeni na 1. MEDNARODNEM FESTIVALU GORNIŠKEGA FILMA v Ljubljani in Domžalah. Naš gost bo vrhunski alpinist SILVO KARO, ki je pobudnik in glavni organizator festivala.
Ne zamudite priložnosti, da ulovite vsaj utrinek s tridnevne projekcije gorniških filmov! Pridružite se nam v petek, 21. DECEMBRA 2007, ob 19.00 V KNJIŽNICI CIRILA KOSMAČA V TOLMINU. Veseli bomo vašega obiska. V A B L J E N I!

Preberi več

Natisni E-naslov

Urnik Gorniškega centra

Gorniški center s 1. oktobrom ponovno prehaja na zimski urnik. Odprt bo vsak torek in četrtek od 17:00 do 18:00 ure.

Prispevek za vadbo:

Otroci: 1 EUR/obisk; 5 EUR/mesečna karta
Odrasli: 2 EUR/obisk; 10 EUR/mesečna karta 
Člani PD Tolmin imajo prost vstop s člansko izkaznico in veljavno nalepko plačane članarine.

Vabljeni !!

Natisni E-naslov

Vrhunski alpinist Aljaž Anderle - predavanje z diapozitivi

Planinsko društvo Tolmin vabi na srečanje z vrhunskim alpinistom ALJAŽEM ANDERLETOM, ki nam bo ob diapozitivih predstavil svojo bogato bero lednih in kombiniranih plezalnih vzponov. Skupaj se bomo podali na ledno plezarijo na NORVEŠKO, JAPONSKO, SEVERNO AMERIKO, KANADO, ... Pridružite se nam v petek, 5. maja 2006, ob 20:00 v Gorniškem učnem centru Tolmin.

Veseli bomo vašega obiska.

V A B L J E N I!

Preberi več

Natisni E-naslov

Medklubska tekma in družabno srečanje

V petek 14. aprila je Soški AO organiziral medklubsko tekmo in družabno srečanje. Namen tekme in srečanja je bil vzpostaviti oz. utrditi vezi med  med člani primorskih in obmejnih alpinističnih odsekov. Srečanja se je udeležilo 20 plezalcev s treh alpinističnih odsekov: AO Bovec, AO Nova Gorica in Soškega AO. Prijetno so nas presenetili Bovčani, saj so se tokrat res številčno udeležili srečanja. 

Preberi več

Natisni E-naslov

Tekma Soškega AO v prostem plezanju

V petek 24. marca smo se člani Soškega AO pomerili v prostem plezanju na novi umetni steni v Gorniškem učnem centru Tolmin.  Postavili smo enostavna pravila: zmagal je tisti, ki je v prečenju stene prišel najdlje; veljali so samo oprimki izbrane barve. Kljub temu, da je bila tekma družabnega značaja se je razvilo prijetno tekmovalno vzdušje. Na koncu smo si bili edini, da je potrebno tak dogodek še kdaj ponoviti.

Preberi več

Natisni E-naslov

  • 1
  • 2