Planinsko društvo Tolmin

Gremo v hribe na planini Razor

Včerajšnja prieditev Gremo v hribe na planini Razor je zelo lepo uspela. Hvala ekipi Gremo v hribe in vodstvu Pivavarne Laško, skupaj smo izvedli res lepo prireditev in prispevali v dober namen za naše gorske reševalce. Obljubili smo, da se še srečamo, do takrat pa srečno!

Zapis na FB strani Gremo v hribe:
Za nami je še en čudovit dan preživet v družbi prijateljev planincev, reševalcev Gorske reševalne postaje Tolmin, izjemne oskrbniške ekipe Koča na planini Razor in članov Planinsko društvo Tolmin. HVALA vsem 🙏. Bili ste izjemni in vaši konci so resnično pravljično lepi! 💚Vreme nam je služilo in domov smo se vrnili z novimi izkušnjami, znanji in spoznanji, naša prijateljstva pa so se še utrdila. Skoraj 500 se nas je zbralo in skupaj smo prispevali k donaciji za tolminske gorske "superjunake".

V spodnji galeriji je nekaj utrinkov, ki nas bodo spominjali na pozitivno energijo poletnega dne preživetega v hribih. Veseli bomo vaših komentarjev, tudi slikovnih. Reportaža z več fotografijami sledi v naslednjih dneh, med tem, ko se že pripravljamo za naslednji dogodek #gremovhribe. 24. avgusta se bomo podali proti Kosijevemu domu na Vogarju. Se vidimo!

Natisni E-naslov