Planinsko društvo Tolmin

Akcija Naj planinska koča 2015

Planinska zveza Slovenije in Planet Siol.net letos združujeta moči pri izboru Naj planinske koče. Med 60 predlaganimi kandidatkami lahko glasujete tudi za kočo na planini Razor in izberete zmagovalko.
Glasujete lahko na tem naslovu.

V Sloveniji je 178 planinskih koč, zavetišč in bivakov, ki nudijo zavetje ter pomagajo obnoviti prehranske zaloge, ki so pri grizenju kolen bliskovito hitro pošle, zato je izbira precejšnja. Ker smo želeli ta nabor vsaj delno skrčiti, smo jih v prvi fazi izbrali 60. To so planinske koče, ki so prejemnice certifikata Družinam prijazna planinska koča ali Okolju prijazna planinska koča ali imajo vgrajeno čistilno napravo. 

Akcija Naj planinska koča 2015 bo potekala od 6. julija - tisti dan se izteče natečaj za naj pohodniško fotografijo – pa vse do 8. septembra 2015. Ker brez vaše pomoči seveda ne bo šlo, vas vabimo, da za svojo najljubšo planinsko postojanko oddate svoj glas.

Vse, kar morate v tem času storiti, je, da na posebni glasovnici – objavili jo bomo v ponedeljek, 6. julija 2015 – med 60 izbranimi kočami izberete najljubšo in v posebnem obrazcu oddate želene podatke.

V prvem krogu boste torej lahko izbirali med 60 različnimi planinskimi kočami, v drugem krogu (od 6. julija do avgusta 2015) pa boste svoj glas lahko namenili le eni od desetih planinskih koč, ki bodo v prvem krogu glasovanja zbrale največ glasov.

Naj planinska koča leta 2015 bo postala tista, ki bo zbrala največ glasov!

Izmed vseh prispelih glasov bomo v prvem krogu glasovanja vsak teden izžrebali naslednje nagrade:

•1 x vodnik Posavsko hribovje,
•1 x vodnik Po gorah severovzhodne Slovenije,
•1 x zemljevid Storžič - Košuta,
•1 x zemljevid Krn,
•5 x post it blok Planet Siol.net.

Natisni E-naslov