Planinsko društvo Tolmin

Kramp turca na Tolminskem to nedeljo

Komisija za turno kolesarstvo PZS vabi na skupno delovno akcijo markacistov in kolesarjev, na KRAMP TURCO - urejanje planinskih poti na Tolminskem, ki bo v nedeljo, 8. maja 2011.

Tudi letos bomo, tako kot že lani in predlani, delali na Tolminskem, v okolici Koče na planini Razor.
Dobimo se v Tolminu (slika zbirališča) ob 9. uri, nato pa se bomo s čim manj avtomobili odpeljali na delo (montirajte čim več nosilcev za kolesa). Parkirali bomo v bližini delovišča. Potrebujemo krampe, rovnice, grablje in zaščitne rokavice, ostalo orodje pa bodo priskrbeli tolminski markacisti. Vzemite pohodniške čevlje, za zaščito pri delu, pa tudi nekaj proti dežju.

Prehrana na terenu bo iz nahrbtnika, pozno popoldne, po končanem delu, pa lahko, kot vselej doslej, računamo na tolminsko gostoljubnost - topel obrok v Koči na planini Razor za popotnico v dolino. Ne pozabite na pijačo, na Tolminskem je v začetku maja lahko hudo vroče.

Za koordinacijo udeležbe skrbi Komisija za turno kolesarstvo PZS.
Prosimo, da se do vključno četrtka, 5. maja 2011, prijavite na akcijo na e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., poleg imena in priimka pa sporočite še telefonsko številko za morebitno nujno obveščanje oz. dogovor glede prevoza.

Vabljeni!

Več informacij: TUKAJ.

Natisni E-naslov