Novoletna balvanska tekma v Novi Gorici

Written on .

Tekmovanje v balvanskem plezanju, ki ga organizira Plezalna šola Peter Mrak, bo potekalo v soboto, 8. januarja 2011 na mali plezalni steni Tehniškega šolskega centra (TŠC) v Novi Gorici.

Zemljevid kako do TŠC-ja je na spodnji povezavi (glej vhod i, ki je nižje na zemljevidu):

http://www.tsc.si/tsc/index.php?option=com_google&view=standard&id=1&Itemid=8&lang=sl

Telovadnica se nahaja zraven nove HIT-ove stavbe, ki je na vogalu Delpinove in Erjavčeve ulice. Za HIT-ovo stavbo je tudi parkirni prostor, za katerega je treba plačati parkirnino. Za 15 minut se lahko gre na parkirišče brez plačila, drugače parkirate ob Erjavčevi ali Cankarjevi ulici. En vhod v TŠC je iz parkirišča za novo Hitovo stavbo. Plezalna stena se nahaja v kleti. Greste takoj ko pridete skozi vhod, ki je na zemljevidu označen nižje, levo navzdol po drugih stopnicah.

Organizacija in sojenje na tekmovanju bosta potekala v skladu s Tekmovalnim pravilnikom Zahodne lige. Vsi tekmovalci bodo plezali skupaj in sicer najprej kvalifikacije, najboljših 15 pa se bo pomerilo še v finalu. Tako v kvalifikacijah kot v finalu bo postavljenih 7 balvanov in za vsak balvan bo tekmovalec imel na voljo 10 poskusov. Za končno uvrstitev tekmovalca se upošteva število poskusov, ki jih je le ta porabil na posameznem balvanu, da je dosegel vrh ali cono. Tekmovalci plezajo na flash.

Plezalci se zberemo ob 8.30 v hodniku v kleti telovadnice. Kvalifikacije bodo potekale od 9.00 do 10.00, finale od 10.30 do 12.00 ure. Demonstracija smeri se prične 15 min pred začetkom posamezne kategorije.

Štartnina za tekmovanje znaša 5 EUR na tekmovalca. V prijavnini je všteta nagrada za posameznega tekmovalca. Štartnino se plača v soboto pred začetkom tekmovanja. Informacije in prijave: Peter Mrak, tel.: 040 345 336, Prijave: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. Prijave s podatki: ime, priimek, klub, leto rojstva - je potrebno poslati najkasneje do petka 7. januarja 2011.

Vabljeni vsi mladi primorski športni plezalci!

 

Natisni