3. razstava Fotografske skupine gostuje v Kobaridu

Written on .

Planinsko društvo Tolmin vabi na odprtje 3. razstave Fotografske skupine, ki bo v sredo, 12.b_250_150_16777215_00_images_IMGP4034G7G2_r.jpg junija 2013, v prostorih Fundacije Poti miru v Kobaridu. Odprtje bo obogateno z nastopom gojencev Glasbene šole Tolmin. Razstava bo na ogled do 25. junija 2013.

Razcvet izrazne fotografije
Lahko si še tako delaven in še tako velik fotografski talent, če svojih del ne soočaš z domačo in mednarodno javnostjo, capljaš na mestu. Ob vsakem premoru potrebuješ več let, da si ponovno na konju. Članice in člani Fotografske skupine PD Tolmin zavzemajo prostor pod soncem. Pravkar se vpisujejo v Fotografsko zvezo Slovenije. Hočejo postati prepoznavni doma in v svetu. Misli in čustva nočejo tiščati v sebi. Obiščite njihovo tretjo razstavo izrazne fotografije. Sanjajte njihove in vaše sanje. Brez vaše prisotnosti je lepota desetnica.                      
Rafael Podobnik, EFIAP/g

Trenutke so v neskončnost ujeli Borut Klanjšček, Danilo Lesjak, Darinka Gaberščik, Darja Gruntar, Goran Lipušček, Hugo Drago, Jože Florjančič, Marjan Černigoj, Martin Gerlič, Milena Brešan, Miljko Lesjak in Miran Klinkon.

Natisni