Planinsko društvo Tolmin

Akcije GRS Tolmin

Evidenca vseh akcij postaje GRS Tolmin. Trenutno manjka še zadnjih 18iz leta 2008. Ogledate si jih lahko s pomočjo brskalnika in Google maps storitve. Še boljša varianta pa je ogled akcij in podrobnosti v treh dimenzijah. Pretočite si datoteko AkcijeGRSTolmin . Za ogled potrebujete aplikacijo Google earth. V kolikor je nimate si jo lahko pretočite in naložite na računalnik.

Na seznamu na levi strani si lahko prikažete akcije glede na dejavnost udeležencev (planinci, padalci, alpinisti, ... ). Podrobnosti akcije so na voljo ob kliku na akcijo v seznamu ali ob kliku na ikono na mapi. Pri ogledu v brskalniku (Google maps) je potrebno vsebino včasih osvežiti, ker vam strežnik ne prikazuje vseh akcij. Prikaz je odvisen od povečave in izbire področja.

Razlaga barv ikon:

  • rdeča - smrt
  • rumena - poškodba
  • modra bolezen
  • zelena - brez poškodb
 
Koordinate lokacije nesreč  so vnešene v WGS48 koordinatnem sistemu in se razlikujejo od Gauss Krugerjevih geografskih za nekaj 100 m. Ni nujno, da koordinate ustrezajo dejanski lokaciji nesreče. To še posebej velja za starejše akcije, kjer lokacij nismo izmerili na terenu.

Natisni E-naslov